Onyx 8mm kuličkový náhrdelník
  • Onyx 8mm kuličkový náhrdelník

Onyx 8mm kuličkový náhrdelník

Účinky minerálu

Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích. Dokáže napřít energii jedním směrem. Onyx nabízí spojení s vesmírem. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Tajemný kámen, který nás vede k tomu, že jen vystoupením z komfortní zóny vede přímá cesta k osobnímu růstu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti. Onyx přináší nedocenitelný dar docházet k uvážlivým rozhodnutím. Vede nás k vážnosti, sebekontrole a cílevědomosti. Podporuje vnitřní koncentraci a pokoru. Odebírá negativní energii z těla. Musíme věnovat velkou pečlivost jeho očistě a regeneraci. Na úrovni fyzické pomáhá v léčbě sluchu, při poruchách rovnováhy, zostřuje zrak, posiluje imunitní systém.

Čistění minerálu

Pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce vody společně s křišťálem. Kameny nabíjíme na přímém slunci často a co nejdéle.

Vzhled minerálu

Textura onyxu je paralelně proužkovaná, složená z různobarevných vrstviček, převážně černobílých - onyx nebo hnědobílých - sardonyx.

Zajímavosti o minerálu

Název minerálu pochází z řečtiny “onyx” - nehet. Pozdně starověký mýtus vypráví o onyxu, že vznikl z Venušina nehtu, který jí svým šípem odstřelil Amor, a spadl z nebes do řeky Gangy. Ještě ve středověku se věřilo, že onyx je účinným afrodisiakem.

340,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Náhrdelník je jednořadý, na fotce je zatočený.

Navlečený náhrdelník je na ocelovém lanku s karabinkou a prodlužovacím řetízkem pro optimální nošení.

Délka je cca 42 cm + řetízek.

Máte-li zájem o odlišnou délku, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: