Růženín 8mm kuličkový náhrdelník
  • Růženín 8mm kuličkový náhrdelník

Růženín 8mm kuličkový náhrdelník

Účinky minerálu

Je kamenem něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Učí nás trpělivosti, nechat věcem volný průběh a čas. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavostí našich blízkých v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Prohlubuje vnímavost našich smyslů k hudbě, oživuje v nás fantazii, tvořivého ducha. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růženín. V existujících vztazích obnovuje důvěru, harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující účinek, poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Na úrovni fyzické je nejvíce vhodný pro oblast srdce, kde čistí, uklidňuje a posiluje vše, co s činností srdce souvisí. Pomáhá při léčbě pohlavních orgánů obou pohlaví, při neplodnosti. Velmi užitečný při poruchách krvetvorby, anémii a leukémii. Pomáhá při nespavosti z citového rozladění. Příznivě ovlivňuje stavy úzkosti a neurotické potíže. 

Čistění minerálu

Růženín očistíme vlažnou vodou v misce či pod tekoucí vodou. Nabíjení by mělo být mimo přímé slunce. Oživit energii můžeme též položením na drůzu křišťálu nebo v přírodě. 

Vzhled minerálu

Světle růžový až růžový minerál, zbarvený příměsí Mn čili manganu. 

Zajímavosti o minerálu

Název je odvozen podle zbarvení. Časem bledne vlivem slunečního světla a přirozeného vyprchání manganu. Velmi vhodný v místnostech, kde jsou počítače, televizory a jiné přístroje, neboť pohlcuje elektrosmog. Růženín byl už od antických dob ctěn a nošen jako kámen lásky a srdce.

350,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Náhrdelník je jednořadý, na fotce je zatočený.

Navlečený náhrdelník je na ocelovém lanku s karabinkou a prodlužovacím řetízkem pro optimální nošení.

Délka je cca 42 cm + řetízek.

Máte-li zájem o odlišnou délku, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: