Avanturín 8mm kuličkový náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Avanturín 8mm kuličkový náramek

Avanturín 8mm kuličkový náramek

Účinky minerálu

Zelený avanturín navazuje těsné spojení s přírodou a její energií. Předává nám bezpodmínečnou lásku, kterou cítíme v přírodě. Pomáhá nám vstřebat její harmonii, probudit naši duši a otevřít ji této prosté kráse. Ovlivňuje zejména centrum srdce, kde zklidňuje nadměrné emoce a dává tak pocit rovnováhy a uspokojení. Rozsévá tichou radost a klid. Stejně tak pomáhá i při kožních nemocích, které jsou ovlivněny nervozitou a nevyrovnaným duševním stavem. Přináší klid, trpělivost a pomáhá poznat naše pravé potřeby. Ve svazku rodiny nám dává sílu k láskyplnému vymezení, k posílení a rozvoji naší individuality. Zmírňuje chronické bolení hlavy a migrény. Snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Avanturín je současně i kamenem klidného spánku, pomáhá zapomenout na drobné starosti všedního dne, umožňuje pustit veškeré problémy z hlavy a uvolnit se. 

Čistění minerálu

Pár minut pod proudem vlažné vody nebo přes noc v misce s vodou a křišťálem. Nabíjení libovolně dlouho na přímém slunci. 

Vzhled minerálu

Má zelené odstíny, světlé i tmavé. Travnatě zelená barva je vlivem fuchsitu, zlatistá vlivem muskovitu, modrá vlivem rutilu nebo turmalínu, červenohnědá barva vlivem hematitu. 

Zajímavosti o minerálu

Název odvozen od italského slova “per a ventura” - náhodou. Tibeťané jej užívali pří léčbě krátkozrakosti.

Velikost náramku
240,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Ručně navlečený náramek z kuličkového minerálu na elastické zdvojené šperkařské gumičce.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: