Granát 8mm kuličkové náušnice
  • Granát 8mm kuličkové náušnice
  • Granát 8mm kuličkové náušnice

Granát 8mm kuličkové náušnice

Účinky minerálu

Je kamenem ohně, vášně, ale i proměny a čistoty srdce. Je dárcem životodárné, život probouzející energie, sexuální vitality, fantazie bez hranic a touhy poznávat dosud nepoznané. Stále znovu nás podněcuje k neochabující činnosti a probouzí v nás nadšení a odvahu ubírat se cestami, kterými dosud nikdo neprošel. Podporuje naše rozhodnutí změnit překonané. Je nám oporou v krizových situacích a v těžkých časech, probouzí v nás nikdy nezhasínající naději. Červené druhy granátu posilují a aktivují celý náš organismus, povzbuzují činnost srdce, regulují krevní oběh a tlak, podporují tvorbu červených krvinek. Jeho pozitivní léčebný vliv je využíván při poruchách rozmnožovacích orgánů a impotenci psychického původu. Zelené druhy granátu (démantoid, tsavorit, uvarovit) nám pomáhají překonávat depresivní stavy a návaly melancholie, které se zákonitě projevují v těle jako celková vyčerpanost. Zelené granáty také vyjadřují nadosobní lásku srdce. 

Čistění minerálu

Granáty čistíme pod vlažnou tekoucí vodou, nebo přes noc v misce. Nabíjet je můžeme libovolně dlouho na slunci. 

Vzhled minerálu

Nejznámější je ve své krvavě červené až černě červené barvě, ale vyskytuje se téměř ve všech barvách žlutá, zelená, hnědá, černá - kromě modré. 

Zajímavosti o minerálu

Název je odvozen z latiny “granatum malum” - granátové jablko. Do skupiny granátu patří 12 samostatných minerálů. Za nejkrásnější bývá považován “český granát” tzv. pyrop barvy holubí krve. Ten byl od 16. století nošen jako amulet proti uhranutí.

90,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Náušnice jsou na obecném kovu s klasickým háčkem.

Máte-li zájem o odlišnou délku, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: