Jaspis mokait 6mm kuličkový náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Jaspis mokait 6mm kuličkový náramek

Jaspis mokait 6mm kuličkový náramek

Účinky minerálu

Jaspis proslul jako “nejlepší živitel”. Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Nabádá ke vzájemné pomoci. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Dodává nám pocit úplnosti, celistvosti. Pomáhá zůstat pevně nohama na zemi a uchovat si citovou stabilitu. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Velké dekorativní kusy jaspisu pohlcují v prostoru negativní energii.

Jaspis mookait má jediné naleziště v Austrálii. V duševní rovině pomáhá za každé situace naleznout nezbytný vnitřní klid a rovnováhu. Zdravotně podporuje léčbu nejrůznějších zranění a otoků, zánětů dásní a nosních dutin, uvolňuje suchý kašel. Aktivuje funkci jater a sleziny. Posiluje imunitu. Mírní nervózu a zadrhávání v řeči.

Čistění minerálu

Pod proudem vlažné vody nebo přes noc v misce s vodou, ideálně společně s křišťálem. Kameny nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho.

Zajímavosti o minerálu

Název je odvozen z řeckého “jaspis” - kropenatý, plamenný Pro svoji dostupnost a širokou škálu zemitých barev byl jaspis odedávna používán k výrobě ozdobných předmětů a pečetítek. Jaspis je vhodný pro proutkaře.

Vzhled minerálu

Mnoho barevných variant, zabarvení je způsobené uzavřeninami chloridu, hematitu ap.

Velikost náramku
210,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Ručně navlečený náramek z kuličkového minerálu na elastické zdvojené šperkařské gumičce.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: