Sodalit 6mm kuličkový náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Sodalit 6mm kuličkový náramek

Sodalit 6mm kuličkový náramek

Účinky minerálu

Při meditaci nám pomáhá oddělit podstatné věci od nepodstatných. V mentální rovině sodalit prohlubuje naši koncentraci, logické myšlení a představivost a vede nás s jistotou krok za krokem k cíli tak, abychom neztratili ze zřetele realitu a přitom si ponechali fantazii. Zemitá povaha sodalitu v nás upevňuje stabilitu a klid, zklidňuje naše zjitřené pocity, rozháranou mysl a posiluje naše odhodlání zůstat za všech okolností sami sebou. Podporuje naši důslednost a důvěru ve vlastní schopnosti. Učí nás žít v pravdě, zbavit se dogmat a předsudků a zachovávat jen takové obecné normy, které respektují lidskou přirozenost. Sodalit ruší elektromagnetické znečištění a lze jej položit na počítač, aby zamezil jeho vyzařování. Snižuje vysoký krevní tlak, horečnaté stavy. Podporuje funkci žláz, zejména štítnou, reguluje látkovou výměnu. Spolu s křišťálem zvyšuje obranyschopnost proti infekčním nákazám a zánětům. 

Čistění minerálu 

Pečlivě vložíme pod proud vlažné vody nebo přes noc, nejlépe za úplňku. Po opláchnutí jej položíme na křišťál a vystavíme dobrou hodinu přímému slunci 

Vzhled minerálu

Odstíny modré jsou prorostlé žilkami bílé, někdy šedé barvy. 

Zajímavosti o minerálu

Název odvozen podle chemického složení - Na - sodík. Často je používán ve šperkařství pro své modré zbarvení, ale svého významu dosáhl až po roce 1891, kdy bylo objeveno jeho naleziště v oblasti Ontario v Kanadě. Sodalit se vyskytuje i na území Česka ve formě makroskopických krystalů v Českém středohoří.

Velikost náramku
190,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Ručně navlečený náramek z kuličkového minerálu na elastické zdvojené šperkařské gumičce.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: