Záhněda 6mm kuličkový náhrdelník
  • Záhněda 6mm kuličkový náhrdelník

Záhněda 6mm kuličkový náhrdelník

Účinky minerálu

Temná zář záhnědy není negativní, právě naopak, symbolizuje Zemi a Nebe, materiálno a duchovno, v dokonalé harmonické jednotě. Vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá v klidu a vyrovnaně překonávat obtížné situace. Dodává sílu při rozhodování. Ruší geopatogenní zóny a pozitivně vibruje své okolí. Záhněda podporuje abstraktní myšlení. Učí nás naše nové poznatky aplikovat a nenechat se nikým zviklat. Pomáhá překonávat silnou závislost na hmotných předmětech a na druhou stranu je oporou těm, kteří se neumějí vyrovnávat s materiálním světem kolem sebe, kteří žijí s hlavou v oblacích. Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. Posiluje nervy, uvolňuje vnitřní napětí a křeče, tiší bolesti všeho druhu a příznivě ovlivňuje léčbu infekčních nemocí a vaziva. Masáží valounkem záhnědy mírníme bolesti zad. Morion je bratr záhnědy, boří staré vzory a blokády usazené v podvědomí. Ty brání v posunu vpřed. Morion takto otevírá cestu k lepším dnům. 

Čistění minerálu

Čistíme důkladně pod proudem vody a ideálně ještě přes noc v misce s vodou, protože na sebe bere mnoho negativní energie. Nabíjíme dlouze na nepřímém slunci, ideálně s křišťálem.  

Vzhled minerálu

Průhledný až neprůhledný, skelný. Hnědá v různých odstínech až do kouřových odstínů. 

Zajímavosti o minerálu

Záhněda je drahokamová odrůda křemene. Černá odrůda záhnědy má název morion. Přeměna křišťálu na záhnědu se odehrává radioaktivním ozářením ať už v přírodě nebo člověkem. Lidé, kteří trpí sebevražednými sklony a závislostí na alkoholu a drogách by měli mít kámen stále při sobě.

330,00 Kč
Počet
Vyprodáno

Více informací

Náhrdelník je jednořadý, na fotce je zatočený.

Navlečený náhrdelník je na ocelovém lanku s karabinkou a prodlužovacím řetízkem pro optimální nošení.

Délka je cca 42 cm + řetízek.

Máte-li zájem o odlišnou délku, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: