Jaspis mexiko 8mm kuličkový náhrdelník
  • Jaspis mexiko 8mm kuličkový náhrdelník

Jaspis mexiko 8mm kuličkový náhrdelník

Účinky minerálu

Jaspis proslul jako “nejlepší živitel”. Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Nabádá ke vzájemné pomoci. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Dodává nám pocit úplnosti, celistvosti. Pomáhá zůstat pevně nohama na zemi a uchovat si citovou stabilitu. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Velké dekorativní kusy jaspisu pohlcují v prostoru negativní energii.

Jaspis mexiko přináší stabilitu a vyrovnanost. Umožňuje užít si meditaci. Dokáže odhalit kralické příčiny současných událostí. Stimuluje činnost imunitního systému, odstraňuje z těla nečistoty, jedy a současně povzbuzuje činnost čistících orgánů. Léčí kůži.

Čistění minerálu

Pod proudem vlažné vody nebo přes noc v misce s vodou, ideálně společně s křišťálem. Kameny nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho.

Zajímavosti o minerálu

Název je odvozen z řeckého “jaspis” - kropenatý, plamenný Pro svoji dostupnost a širokou škálu zemitých barev byl jaspis odedávna používán k výrobě ozdobných předmětů a pečetítek. Jaspis je vhodný pro proutkaře.

Vzhled minerálu

Mnoho barevných variant, zabarvení je způsobené uzavřeninami chloridu, hematitu ap.

340,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Náhrdelník je jednořadý, na fotce je zatočený.

Navlečený náhrdelník je na ocelovém lanku s karabinkou a prodlužovacím řetízkem pro optimální nošení.

Délka je cca 42 cm + řetízek.

Máte-li zájem o odlišnou délku, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: