Turmalín rubelit neopracovaný minerál
  • Turmalín rubelit neopracovaný minerál
  • Turmalín rubelit neopracovaný minerál

Turmalín rubelit neopracovaný minerál

Účinky minerálu

Pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do lehčí podoby. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla. Turmalín je silně dynamický, posilující a regenerující kámen. Vštěpuje nám řád a pravidla, která bychom měli s ohledem na naše prostředí respektovat. Nabádá k pochopení sebe sama i ostatních, vede nás hlouběji do vlastního nitra, zvýší nám sebedůvěru a potlačí strach.

Turmalín rubelit je symbolem nadosobní obětavé lásky v širokém slova smyslu. Neutralizuje trýznivé srdeční konflikty, které nás přivádí k pochybnostem a smutku. Citově uzavřeným lidem pomáhá projevit navenek cit, otevřít srdce. Zvyšuje tvůrčí schopnosti na všech úrovních. Přináší nám vitální energii, která posiluje srdce, krevní oběh i pohlavní orgány. Posiluje funkci sleziny a jater, čistí krev.

Čistění minerálu

Čistíme krátce pod proudem vlažné vody, nebo ve sklenici vody společně s křišťálem přes noc. Všechny odrůdy můžeme nabíjet na přímém slunci

Vzhled minerálu

Rubelit růžový až růžově červený.

Zajímavosti o minerálu

Název je odvozen od sinhálského slova “trumali” , kterým se označovaly krystaly dovážené do Evropy z Cejlonu. Turmalín je chemicky nejsložitější drahý kámen. Má schopnost třením nebo zahřátím se projevovat pyroelektrickými vlastnostmi (kladně nabitým koncem krystalu přitahuje popel nebo částečky prachu).

425,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Neopracované, přírodní minerály vyjadřují svoji energii nejsilněji.

Minerál o velikosti 50x80x50mm zasíláme dle vyobrazení na fotografii.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: