Labradorit světlý sekaný náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Labradorit světlý sekaný náramek
  • Labradorit světlý sekaný náramek
  • Labradorit světlý sekaný náramek

Labradorit světlý sekaný náramek

Účinky minerálu

Kámen intuice, meditace a aury. Využívá se jako kámen k odpoutání od stresu a depresí. Labradorit navozuje pocit hřejivého tepla a preventivně chrání před nastuzením. Poskytuje možnost vyrovnat se se svým citovým světem. Propůjčuje hluboké cítění a odhaluje mylné iluze. Prosvětluje vzpomínky a navrací do minulosti. V krušných dobách, kde se zdá všechno marné a zbytečné, kdy propadáme depresím, nám jako v barevném filmu promítá obrazy z dětství, kdy bylo všechno prosté a jednoduché a mělo svůj smysluplný řád. Pomáhá znovu objevit pevný bod, věčný pramen života, zklidnit nepokojnou duši. Rozšiřuje obzory a vede nás krok za krokem k uskutečnění našich idejí. Tiší bolesti páteře a kostí, léčí revmatismus a dnu, snižuje vysoký krevní tlak, stabilizuje srdeční rytmus a podporuje samoléčebný proces celého organismu. 

Čistění minerálu

Čistíme pod proudem vlažné vody. Je citlivý na prudké změny teplot, nabíjíme je raději rovněž ve vodě, hodinu na přímém slunci. 

Vzhled minerálu

V základu šedý kámen, často se u něj vyskytuje barvoměna, okouzluje svojí hrou barevných efektů. Tento efekt se nazývá labradorizace a je vidět při působení světla nebo otáčením kamene na světle. Výraznější efekt labradorizace je na leštěných plochách, prolínající se se zelenou, zlatou či oranžovou barvou. 

Zajímavosti o minerálu

Název drahého kamene pochází z kanadského poloostrova Labrador. Labradorit je individualista mezi kameny. Zpravidla se snáší dobře se spektrolitem a bytownitem.

Velikost náramku
55,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Navlečený náramek je na šperkařské gumičce a to hned dvakrát. Jedná se o gumičku vyrobenou z několika menších gumiček.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: