Jahodový křemen sekaný náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Jahodový křemen sekaný náramek
  • Jahodový křemen sekaný náramek
  • Jahodový křemen sekaný náramek

Jahodový křemen sekaný náramek

Účinky minerálu

Otevírá srdce nepodmíněné lásce. Má kladný vliv na posilování životního partnerství. Uzdravuje emocionální rány. Odblokovává naše srdce, které se uzavřelo před city, učí nás opět důvěřovat. Meditace s tímto kamenem pomůže naladit se na svou vlastní vrozenou moudrost a na hlas svého srdce. Mírní bolesti, především nervového původu. Urychluje léčení popálenin a kožních nemocí. Zeslabuje působení ultrafialového záření, elektronického smogu, rentgenových a radioaktivních paprsků, patogenních zón. Jeho hlavním přínosem je schopnost pročistit krevní oběh od všech škodlivin způsobených kouřením, konzumací alkoholu, tučných jídel, nedostatkem pohybu a stresem. Tím brání vzniku aterosklerózy, infarktu, anginy pectoris. Příznivý účinek má i při léčení očních chorob.

Čistění minerálu

Čistíme pod proudem vlažné vody nebo přes noc v misce s vodou a křišťálem. Dobíjíme na slunečním světle, ideálně spolu s krystalem křišťálu.

Vzhled minerálu

Čirý až mléčný s růžovou až karmínovou vnitřní kresbou.

Zajímavosti o minerálu

Jahodový křemen je křemen nebo křišťál s vrostlicemi piemontitu. Mineralogický název “piemontit” je odvozený podle 1. nálezu - Piemont v Itálii 1853. Piemontit je bohatý na mangan.

Velikost náramku
120,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Navlečený náramek je na šperkařské gumičce a to hned dvakrát. Jedná se o gumičku vyrobenou z několika menších gumiček.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: