Serafinit sekaný náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Serafinit sekaný náramek
  • Serafinit sekaný náramek
  • Serafinit sekaný náramek

Serafinit sekaný náramek

Účinky minerálu

Serafinit vyzařuje velmi příjemnou energii, která podporuje samoléčení organismu. Svého majitele propojuje s přírodou a matkou zemí. Učí nalézat uzdravení právě v přírodě. Výrazně zlepšuje psychiku a schopnost porozumět vlastním pocitům. Podporuje duchovní růst. Ukazuje životní cestu, kterou se vydat, abyste dosáhli úplného naplnění a seberealizace. Podporuje vnitřní sílu a podporuje všímavost k dění kolem. Přináší nepodmíněnou lásku. Obohacuje partnerské vztahy a manželské svazky ve všech směrech. Ničí špatné návyky a chování. Podněcuje vytvoření nové, lepší osobnosti. Podporuje činnost srdce, pozitivně působí na funkci mozku a míchy, odstraňuje svalové křeče, prohřívá studené končetiny, pomáhá snižovat tělesnou hmotnost, působí na krvetvorbu, odbourává stresy a depresivní stavy, uklidňuje a léčí nervovou soustavu, čistí vnitřní orgány, odplavuje toxiny, posiluje činnost jater a ledvin, zpomaluje stárnutí pokožky, odstraňuje únavu a působí proti nespavosti. Navazuje komunikaci s anděly.

Čistění minerálu

Provádíme pravidelně od proudem čisté vody. Jeho moc aktivujeme na světle dorůstajícího měsíce, nebo krátce na nepřímé slunečním světle.

Vzhled minerálu

Zelený, světle zelený minerál s bílými vlákny slídy, se saténovým leskem. Stříbřité “peří” v tmavém zeleném kameni.

Zajímavosti o minerálu

Kámen je pojmenován podle serafů. Serafové jsou andělské bytosti stvořené z čisté lásky, světla a ohně, patřící k nejvyššímu andělskému kůru. Jejich posláním je vstřebávat božské světlo a odrážet je dalším. Pověst praví, že když tento kámen andělé ukládali do Země, zanechali na něm otisky svých křídel.

Velikost náramku
250,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Navlečený náramek je na šperkařské gumičce a to hned dvakrát. Jedná se o gumičku vyrobenou z několika menších gumiček.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: