Avanturín ovál minerální hmatka
  • Avanturín ovál minerální hmatka
  • Avanturín ovál minerální hmatka
  • Avanturín ovál minerální hmatka

Avanturín ovál minerální hmatka

Účinky minerálu

Zelený avanturín navazuje těsné spojení s přírodou a její energií. Předává nám bezpodmínečnou lásku, kterou cítíme v přírodě. Pomáhá nám vstřebat její harmonii, probudit naši duši a otevřít ji této prosté kráse. Ovlivňuje zejména centrum srdce, kde zklidňuje nadměrné emoce a dává tak pocit rovnováhy a uspokojení. Rozsévá tichou radost a klid. Stejně tak pomáhá i při kožních nemocích, které jsou ovlivněny nervozitou a nevyrovnaným duševním stavem. Přináší klid, trpělivost a pomáhá poznat naše pravé potřeby. Ve svazku rodiny nám dává sílu k láskyplnému vymezení, k posílení a rozvoji naší individuality. Zmírňuje chronické bolení hlavy a migrény. Snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Avanturín je současně i kamenem klidného spánku, pomáhá zapomenout na drobné starosti všedního dne, umožňuje pustit veškeré problémy z hlavy a uvolnit se.

Čistění minerálu

Pár minut pod proudem vlažné vody nebo přes noc v misce s vodou a křišťálem. Nabíjení libovolně dlouho na přímém slunci.

Vzhled minerálu

Má zelené odstíny, světlé i tmavé. Travnatě zelená barva je vlivem fuchsitu, zlatistá vlivem muskovitu, modrá vlivem rutilu nebo turmalínu, červenohnědá barva vlivem hematitu.

Zajímavosti o minerálu

Název odvozen od italského slova “per a ventura” - náhodou. Tibeťané jej užívali pří léčbě krátkozrakosti.

220,00 Kč
Počet
Vyprodáno

Více informací

Minerál je upravený. Hladké, leštěné minerály se zaobleným tvarem, příjemné do ruky.  

Velikost minerálu cca 60x42x20mm.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: