Onyx matný 8mm kuličkový náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Onyx matný 8mm kuličkový náramek

Onyx matný 8mm kuličkový náramek

Účinky minerálu

Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích. Dokáže napřít energii jedním směrem. Onyx nabízí spojení s vesmírem. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Tajemný kámen, který nás vede k tomu, že jen vystoupením z komfortní zóny vede přímá cesta k osobnímu růstu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti. Onyx přináší nedocenitelný dar docházet k uvážlivým rozhodnutím. Vede nás k vážnosti, sebekontrole a cílevědomosti. Podporuje vnitřní koncentraci a pokoru. Odebírá negativní energii z těla. Musíme věnovat velkou pečlivost jeho očistě a regeneraci. Na úrovni fyzické pomáhá v léčbě sluchu, při poruchách rovnováhy, zostřuje zrak, posiluje imunitní systém.

Čistění minerálu

Pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce vody společně s křišťálem. Kameny nabíjíme na přímém slunci často a co nejdéle.

Vzhled minerálu

Textura onyxu je paralelně proužkovaná, složená z různobarevných vrstviček, převážně černobílých - onyx nebo hnědobílých - sardonyx.

Zajímavosti o minerálu

Název minerálu pochází z řečtiny “onyx” - nehet. Pozdně starověký mýtus vypráví o onyxu, že vznikl z Venušina nehtu, který jí svým šípem odstřelil Amor, a spadl z nebes do řeky Gangy. Ještě ve středověku se věřilo, že onyx je účinným afrodisiakem.

Velikost náramku
240,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Ručně navlečený náramek z kuličkového minerálu na elastické zdvojené šperkařské gumičce.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: