Amazonit 8mm kuličkový náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Amazonit 8mm kuličkový náramek
  • Amazonit 8mm kuličkový náramek
  • Amazonit 8mm kuličkový náramek

Amazonit 8mm kuličkový náramek

Účinky minerálu

Podporuje vitalitu a vyrovnává rovnováhu v našem každodenním životě. S jeho pomocí se snáze zbavujeme egoismu a lpění na věcech, což nám dále pomáhá osvobodit se od všech zátěží, které narušují naši vyváženost a nasměrují naše síly tam, kde je jich zapotřebí. Získáme tak nad svým životem kontrolu, která nás zbaví pocitu obětních beránků vnějších okolností. Osud si určujeme sami svým životem a svou karmou, kterou jsme si vytvořili a za kterou jsme jen sami zodpovědni. Vnější okolnosti nejsou ničím jiným než pouhým důsledkem naší příčiny. Lidem, kteří mají sklon k nervozitě, častým výkyvům nálad a příliš podléhají stresovým situacím, pomáhá amazonit relaxovat pomocí koncentrace. Obecně se doporučuje ke zklidnění nervů i při emotivních poruchách. Taktéž podporuje řeč a projevy, zvláště pak u dětí.

Čistění minerálu

Vzhledem k citlivosti na prudké změny teploty jej čistíme vlažnou vodou a nabíjíme jen na nepřímém slunci.

Vzhled minerálu

Zelený, až modrozelený, často prorostlý bílými žilkami. Kámen je průsvitný až průhledný se skelným, hedvábně perleťovým leskem.

Zajímavosti o minerálu

Pojmenován podle řeky Amazonky v roce 1847. Byl uctíván jako svatý kámen a nošen jako talisman nejen v raných kulturách na americkém kontinentu, ale už i jako šperk ve starém Egyptě a Mezopotámii. Svědčí o tom mnohé nálezy, mezi jinými i v hrobce Tutanchamona.

Velikost náramku
270,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Ručně navlečený náramek z kuličkového minerálu na elastické zdvojené šperkařské gumičce.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: