Ametyst a láva náramek 8mm pro dva
  • Ametyst a láva náramek 8mm pro dva
  • Ametyst a láva náramek 8mm pro dva

Ametyst a láva náramek 8mm pro dva

Láva pomáhá při čištění těla od všeho co nechceme - negativní energie, bolesti všeho druhu, dokáže spálit dokonce i myšlenky, které nechceme, je nápomocna při boji s obezitou. Umí spálit vše, oč ji požádáme. Doporučujeme ji požádat o konkrétní pomoc, dát jí úkol. Například: “Spal mi pocit chuti na sladké, které nepotřebuji jíst. Děkuji.“ nebo “Spal mi energii, která mi nepomáhá. Děkuji.” Formulace je čistě osobní záležitost každého z nás. Jedná se o zemský element. Lze jej nosit na kterékoliv části těla.

Ametyst přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka, povzbuzuje k něžnosti a duchovní moudrosti. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Působí proti všem bolestem ve fyzické, citové i duševní oblasti. Mírní žal, přináší útěchu a tím přispívá ke klidnému spánku. Podporuje nás v obětavosti, nezištnosti a touze pomáhat bližním. Odvrací nás od materiálního světa k vyšším duchovním formám života. Jeho energie v nás probouzí vůli, odhodlání a odvahu s lehkým srdcem a myslí opustit staré návyky, představy a emoce a nahradit je lepšími. Ametyst potírá hněv, zbabělost, strach a veškeré negativní vlastnosti a sklony, které nás zatěžují a naopak v nás probouzí dobrotu a láskyplnou moudrost. V jeho fialové barvě se spojuje rudý oheň životní síly, smyslů a činorodosti s modrým světlem čistoty ducha, klidu a nekonečna. Tak tvoří most mezi Zemí a Nebem a umožňuje přístup k novým dimenzím bytí. Pod vlivem ametystu přijímáme snadněji tajemství života, jež jsou samotným rozumem nepochopitelná. Ovlivňuje zejména poruchy způsobené duševním přepětím, stresem a nezpracovanými negativními zážitky, které zůstaly hluboko v nás. Pomáhá při bolestech hlavy a migréně, při cukrovce, epilepsii a mimo jiné usnadňuje porod. U dětí tiší zlostné chování, záchvaty vzteku a výbuchy hysterie. 

480,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Sada dvou náramků z minerálu v kombinaci ametyst a láva, ručně vyráběné, určené nejen pro páry, ale i jako vhodný dárek na důkaz přátelství.

10 dalších produktů ve stejné kategorii: