Zeolit - apofylit, heulandit a chalcedon
  • Zeolit - apofylit, heulandit a chalcedon
  • Zeolit - apofylit, heulandit a chalcedon

Zeolit - apofylit, heulandit a chalcedon

Apofylit má krychlové či jehlanovité krystaly, matné i průsvitné. Vyskytuje se od malých krystalků po velké srostlice. Nachází se čirý, bílý, zelený, nažloutlý a broskvový. Je velice účinný vodič energie. Umístěný v místnosti vede ke zvýšení energie, vytváří spojení mezi realitou a duchovním světem. Zlepšuje schopnost jasného vidění, podněcuje intuici, napomáhá k dosažení vytoužené budoucnosti. Pomáhá nám pochopit jednání druhých lidí. Odstraňuje předstírání a bourá zábrany. Výborně působí na tišení stresu, odstraňuje bloky a negativní vzorce uvažování. Odkrývá potlačované city. Překonává zlost a strach. Rozpouští starosti a umožňuje tolerovat nejistotu. Je vynikající pro “reiki”.

Heulandit má na matečné hornině krystaly zbarvené křišťálově či perleťově v odstínech broskvové, bílé a zelené. Usnadňuje změnu zakořeněných návyků nebo chování. Nahrazuje je otevřením se novým cestám a zajímavým možnostem. Odstraňuje žárlivost a další negativní emoce. Zmírňuje povýšenecké postoje nadřazenosti. Pomáhá poznat, že všechny duše mají stejnou cenu, napomáhá odpuštění všude, kde je ho potřeba.

Chalcedon je krystalická drůza od bílé, přes modrou po odstíny šedé barvy. Uklidňuje, posiluje víru v lepší budoucnost. Učí nás lehce a přirozeně žít. Podporují inspiraci v řeči, správnost a živost vyjadřování. Tlumí nadměrnou citlivost ke změnám počasí. Chalcedonová drůza s apofylity pozvedají duchovní zrak, zprostředkovávají pomoc od vyšších bytostí. Pomáhají při bolestech hlavy nebo migréně způsobené mentálním blokem.

990,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Dekorativní, krásný zeolit z Indie o velikosti cca 60x98x180mm.

Zasíláme zeolit vyobrazený na fotografii.

8 dalších produktů ve stejné kategorii: