Jadeit sekaný náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Jadeit sekaný náramek
  • Jadeit sekaný náramek
  • Jadeit sekaný náramek

Jadeit sekaný náramek

Účinky minerálu

Jadeit přitahuje štěstí a přátelství. Zvyšuje lásku i kvalitu péče o rodinu. Jadeit je symbolem čistoty a vyrovnanosti. V orientálních zemích je vnímán jako zosobnění moudrosti získané během rozjímání. Zelený jadeit uklidňuje nervový systém a převádí touhy a vášně do konstruktivnějších podob. Pomáhá uvolnění emocí, zejména podrážděnosti. Jadeit stabilizuje osobnost a uvádí duši do souladu s tělem. Dodává nám odvahu projevit, kým skutečně jsme. Přináší soběstačnost. Podněcuje zrod nových myšlenek a dokáže předestírat jednotlivé úkoly jako jednodušší. Působí léčivě na ledniny a nadledvinky. Odstraňuje z těla jedovaté látky, uzdravuje buněčný a kosterní systém a pomáhá hojit stehy. Zvyšuje plodnost. Pomáhá udržovat rovnováhu tekutin a poměr kyselého a zásaditého prostředí.

Čistění minerálu

Čistíme v misce s vlažnou vodou nebo pod tekoucím proudem. Nabíjíme jej na přímém slunci.

Vzhled minerálu

Vyskytuje se v mnoha barvách – tmavě zelené, smaragdově zelené, bílé, žluté, hnědé, šedé až černé, zelenočerné, až slabě fialové.

Zajímavosti o minerálu

Název odvozen ze španělštiny “pietra de ijada” - kámen proti bolesti v bedrech. Číňané viděli v jadeitu symbol pěti hlavních ctností: moudrosti, spravedlnosti, milosrdenství, skromnosti a odvahy. Ve starém Egyptě byl ctěn jako kámen lásky, vnitřního míru, harmonie a rovnováhy. V arabském světě jako ochrana proti všemu zlému a v Mexiku jako podněcovatel něžné lásky.

Velikost náramku
65,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Navlečený náramek je na šperkařské gumičce a to hned dvakrát. Jedná se o gumičku vyrobenou z několika menších gumiček.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: