Turmalín skoryl sekaný náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Turmalín skoryl sekaný náramek
  • Turmalín skoryl sekaný náramek
  • Turmalín skoryl sekaný náramek

Turmalín skoryl sekaný náramek

Účinky minerálu

Pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do lehčí podoby. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla. Turmalín je silně dynamický, posilující a regenerující kámen. Vštěpuje nám řád a pravidla, která bychom měli s ohledem na naše prostředí respektovat. Nabádá k pochopení sebe sama i ostatních, vede nás hlouběji do vlastního nitra, zvýší nám sebedůvěru a potlačí strach.

Turmalín skoryl rozbíjí emocionální a duchovní blokády, které nám brání ve všech rovinách zdravě žít. Dobereme se s jeho pomocí temných hloubek svého podvědomí, kde uvolňuje, aby mohla energie proudit. Chrání před elektrosmogem. Dokáže odvracet negativní energii všeho druhu. Skoryl je nejsilnější ochranný kámen, jaký známe. Chrání před vnějšími i vnitřními hrozbami. Podporuje v nás vážnost, sebekontrolu, disciplínu, zdravou ctižádost a cílevědomost. Zmírňuje bolesti všeho druhu.

Čistění minerálu

Čistíme krátce pod proudem vlažné vody, nebo ve sklenici vody společně s křišťálem přes noc. Všechny odrůdy můžeme nabíjet na přímém slunci.

Vzhled minerálu

Průhledný až neprůhledný, skelný, černá, modročerná barva.

Zajímavosti o minerálu

Název je odvozen od sinhálského slova “trumali” , kterým se označovaly krystaly dovážené do Evropy z Cejlonu. Turmalín je chemicky nejsložitější drahý kámen. Má schopnost třením nebo zahřátím se projevovat pyroelektrickými vlastnostmi (kladně nabitým koncem krystalu přitahuje popel nebo částečky prachu).

Velikost náramku
75,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Ručně navlečený náramek ze sekaného minerálu na elastické zdvojené šperkařské gumičce.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: