Perleť sekaný náhrdelník
  • Perleť sekaný náhrdelník

Perleť sekaný náhrdelník

Účinky

Perla je symbolem proměn a čistoty, odraz našeho duchovního vývoje. Ukazuje nám, že můžeme dosáhnout dokonalosti a neuvěřitelné krásy ve skrytém tajemnu své duše. Svým procesem vzniku nám prozrazují, že každá bolestivá zkušenost, se kterou jsme v životě konfrontováni, nám umožňuje dosáhnout větší dokonalosti. Perly mají schopnost umocňovat důsledky našich karmických příčin. Obecně posiluje nervy a intuici, tiší bolesti, reguluje střevní trakt a mírní horečky. 

Vzhled

Široká barevnost: bílá, krémová, zlatistá, růžová, namodralá, zelená, černá i duhová. 

Zajímavosti

Perly a perleť jsou produktem živočišného původu, konkrétně produkt mlžů v mořským nebo sladkovodních prostředích. Zrnko písku vnikne do plášťové dutiny mlže a postupně obrůstá perletí, kterou vylučují buňky pláště. Po 100 - 150 letech perly podléhají stárnutí. 

Čistění

Slabina perel tkví v jejich nadměrné citlivosti. Postupným vysycháním dostává trhliny a nakonec se ve vrstvách rozpadává. Nadměrné sucho nebo naopak vlhko, žár, prudké změny teplot, pot, kyseliny a kosmetika jim škodí. Perly čistíme krátce pod proudem vlažné vody, nabíjíme za úplňku.

195,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Náhrdelník je jednořadý, na fotce je zatočený.

Navlečený náhrdelník je na ocelovém lanku s karabinkou a prodlužovacím řetízkem pro optimální nošení.

Délka je cca 42 cm + řetízek.

Máte-li zájem o odlišnou délku, vepište prosím poznámku do objednávky.

Mohlo by vás také zajímat

14 dalších produktů ve stejné kategorii: