Sagenit sekaný náramek
*Zde vidíte pouze obrázky k vybrané kombinaci.
  • Sagenit sekaný náramek
  • Sagenit sekaný náramek

Sagenit sekaný náramek

Účinky minerálu

Jedná se o křišťál s vrostlicemi rutilu. Jemná zář zlatistých vrostlic v křišťálu či záhnědě je nejen krásná, ale hlavně posiluje přenos energie a zvyšuje tak jejich esoterické a léčivé schopnosti. Společné dynamické vlnění těchto dvou minerálů má univerzální účinek, pronikne organismem od temene až po kořenové centrum. Zářivé paprsky Venušiných vlasů uzavřených v chladné kamenné kráse křišťálu vnášejí do duše harmonii, krásu a útěchu. Chrání nás před vnějšími i vnitřními úklady temných mocí, které nás ohrožují negativními pocity a beznadějí. Ve spánku ochraňuje naše sny a utišuje neklid. Podporuje upřímnost, přímočarost a cílevědomost. Léčí horní cesty dýchací, infekce, nachlazení. Pomáhá při astmatických potížích, chronické bronchitidě, epilepsii a tuberkulóze. Posiluje funkci štítné žlázy. Podporuje imunitní systém a rovnováhu, srdeční činnost. Podporuje zdravý růst buněk, svalstva a kostí.

Čistění minerálu

Pod proudem vlažné vody nebo přes noc v misce vody, jelikož křišťál s rutilem milují slunce, můžeme je nabíjet co nejčastěji a libovolně dlouho pod jeho přímými paprsky.

Vzhled minerálu

Barva zlatistě žlutá, červenavě hnědá, tmavohnědá a černá. Charakteristický je jehličkový vývoj krystalů v křišťálu nebo záhnědě.

Zajímavosti o minerálu

Název odvozen z latinského slova “sagena” - síť. Rutil odvozen od “rutilus” - červenavý. Rutilové jehlice bývají někdy rovněž označovány jako Venušiny vlasy nebo Amorovy šípy. V minulosti byl rutilový křišťál ctěn jako talisman, který chránil před očarováním, úklady z onoho světa a planými sliby. Rutil obsahuje až 60% titanu.

Velikost náramku
90,00 Kč
Počet
Skladem

Více informací

Navlečený náramek je na šperkařské gumičce a to hned dvakrát. Jedná se o gumičku vyrobenou z několika menších gumiček.

Obvod je cca 18 cm.

Máte-li zájem o odlišný obvod, vepište prosím poznámku do objednávky.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: